Štampa

Pravo studenata na korišćenјe ishrane po budžetskoj ceni

Pravo na ishranu po regresiranoj ceni ostvaruju studenti visokoškolskih ustanova čiji je osnivač  Republika Srbija, koji su upisani prvi put u tekućoj školskoj godini na studije prvog, drugog ili trećeg stepena, čije se školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije i koji imaju državlјanstvo Republike Srbije.

Pravo iz stava 1. ove tačke ostvaruju i studenti koji imaju državlјanstvo države u regionu, kao i studenti strani državlјani u skladu sa međunarodnim ugovorom i reciprocitetom. Studenti koji ponove godinu gube pravo na ishranu po regresiraanoj ceni za tu godinu.

Pravo na ishranu od tri obroka dnevno imaju studenti koji ispunjavaju uslove iz tačke 1. stav 1. i čije prebivalište nije u mestu studiranja.

Pravo na ishranu od jednog obroka dnevno (doručak, ručak ili večera – po izboru korisnika) imaju studenti koji ispunjavaju uslove iz tačke 1. stav 1. i čije je prebivalište u mestu studiranja.

Visina učešća korisnika prava u troškovima ishrane propisuje Ministar prosvete.

Pravo studenata na korišćenјe ishrane po ekonomskoj ceni

Pravo na ishranu mogu ostvariti i studenti visokoškolskih ustanova čiji osnivač nije Republika Srbija, kao i studenti koji sami finansiraju svoje studije.

Ovo pravo ostvaruje se po ekonomskoj ceni koju utvrđuje Upravni odbor Studentskog centra „Subotica".

 

 

Štampa

Restoran I

Studentski Restoran I smešten je u ulici Segedinski put br. 11. Restoran može da primi 200 osoba i da ih kvalitetno posluži u optimalnom roku. Hrana za studente se sprema po proverenim receptima i spada sigurno u najkvalitetniju ponudu te vrste u Srbiji.

Da je to tačno najbolje potvrđuje činjenica da su pre tridesetak godina normativi koje je napravio stručni tim Restorana 1 bili polazna osnova, na bazi koje su ostali studentski centri sačinjavali svoje normative.

 

 

Restoran II

 

Studentski Restoran II sagrađen je pre tridesetak godina u neposrednoj blizini Studentskog doma „Ivo Lola Ribar" i sa kapacitetom posluženja 150 osoba u jednom trenutku. Kvalitetna hrana, spremljena na najmodernijoj opremi, prijatno osoblje i zanimljiv enterijer preporuka su za svakodnevnu ishranu studenata u istom.

 

Restoran Index

 

 

Restoran „Index" se nalazi na I spratu Studentskog restorana 1, u ulici Segedinski put br.11. Restoran ima kapacitet da može da primi i kvalitetno ugosti 80 posetilaca istovremeno. Restoran je klimatizovan, a cene su vrlo pristupačne.
Restoran je pogodan za organizaciju raznih proslava i obeležavanja drugih značajnih trenutaka. Posetiocima je na raspolaganju svaki dan i u bilo koje vreme, sve po dogovoru.

 

Alergeni u ishrani

Štampa


Studentski dom "Bosa Milićević"

Studentski dom „Bosa Milićević" nalazi se na adresi Marije Vonić Tošinice br. 7 u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta. Pored soba studenti imaju na raspolaganju čitaonicu i učionicu, tv salu, ambulantu i sportske terene.

     

 

Studentski dom "Ivo Lola Ribar"

Studentski dom „Ivo Lola RIbar" nalazi se na adresi Ferenca Sepa br. 5 pored Dudove šume a u blizini Građevinskog fakulteta.

    

Студентски центар "Суботица"
Сегедински пут 11
24000 Суботица
ПИБ: 100960690
Текући рачун
840-31393845-64
Позив на број:
65-02328-04-01-742317-00
За студентске погодности и осигурање брине се